Skip to main content

Bezbrižno ljeto u vrtiću

Poštovani roditelji, ako radite poslijepodnevne smjene, ako vas brine kako organizirati brigu o djetetu tijekom ljeta u poslijepodnevnim satima, ako teško usklađujete radno vrijeme i brigu od djetetu, podsjećamo vas da možete koristiti usluge vrtića u poslijepodnevnim i ranim večernjim satima.

Naš je grad tijekom srpnja i kolovoza prepun turista i mnoge obitelji svoju djelatnost obavljaju upravo u ovom sektoru. Rad u raznim smjenama dodatno opterećuje roditelje posebice u smislu osiguravanja odgovarajuće skrbi za dijete.

Projektom „ Veselo popodne u Dječjem vrtiću Neven“ sufinanciranim sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda, Grada Rovinja i našeg vrtića, već više od godinu dana preuzimamo brigu i skrb o djeci   svakim radnim danom do 21.00 sat.

S djecom u skupinama rade naše odgojiteljice, brinemo o igri, odmoru i prehrani djece u skladu s njihovim potrebama. Nudimo djeci raznovrsne aktivnosti i sadržaje u razvojno primjerenom okruženju te druženjem s vršnjacima omogućavamo djeci da što lakše i ugodnije provedu vrijeme bez svojih roditelja.

Zahvaljujući ranije navedenim sredstvima Europskog socijalnog fonda ova usluga vrtića za korisnike je u potpunosti besplatna.

Vjerujemo da vam na ovaj način omogućavamo lakšu prilagodbu privatnog i poslovnog života, a vašem djetetu najprimjerenije uvjete za razvoj u ovom intenzivnom periodu za našu društvenu sredinu.