Obavijest roditeljima o dodjeli identifikacijskog broja (šifre) djeci za koju je podnesen zahtjev za upis u DV “Neven” Rovinj-Rovigno za pedagošku godinu 2018/2019.

Rovinj-Rovigno, 26. lipnja 2018.

 

OBAVIJEST
O DODJELI IDENTIFIKACIJSKOG BROJA (ŠIFRE) DJECI ZA KOJU JE PODNESEN ZAHTJEV ZA UPIS U DV „NEVEN“ ROVINJ-ROVIGNO
ZA PEDAGOŠKU GODINU 2018/2019.

 

Poštovani roditelji,

Obavještavamo vas da će se Lista redoslijeda prvenstva djece koja su podnijela zahtjev za upis u DV „Neven“ Rovinj-Rovigno za pedagošku godinu 2018/2019. javno objaviti na internetskoj stranici Vrtića www.dv-neven.hr bez navođenja imena i prezimena djece, već će svako dijete na Listi biti navedeno pod identifikacijskim brojem (šifrom) djeteta.

U tu svrhu Povjerenstvo za prijem djece dodijelilo je svakom djetetu identifikacijski broj, a pisana obavijest o dodijeljenom identifikacijskom broju vašem djetetu biti će vam dostavljena poštom na kućnu adresu u narednih 8 (osam) dana.

Molimo sve roditelje da se obrate u službu administracije Vrtića u Rovinju, Fontera 31 u slučaju da im predmetna obavijest ne bude uručena. Za sve informacije možete nas kontaktirati na brojeve telefona: (052) 811 217 / 812 513 ili nam upit možete poslati na adresu elektroničke pošte: informacije@dv-neven.hr .
Navedene mjere DV „Neven“ Rovinj-Rovigno poduzeo je u svrhu zaštite privatnosti i osobnih podataka vaše djece sukladno Općoj uredbi (EU) broj 2016/679 Europskog parlamenta i vijeća od 27. travnja 2016. godine o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i slobodnom kretanju takvih podataka, a koja se u RH obvezno primjenjuje od 25. svibnja 2018. godine.

 

S poštovanjem,

RAVNATELJ:
Sandra Orbanić